Ευχαριστήρια Επιστολή προς κ.Καραφυλλάκη από Πολύτεκνο

Σαν μέλος πολύτεκνης οικογένειας θα ήθελα να ευχαριστήσω δημοσίως -και πιστεύω εκ μέρος όλων των πολύτεκνων οικογενειών- τον Θεφίλη Καραφυλλάκη, για την μεγάλη του προσφορά σε όλους εμάς.

Για όσους δεν το ξέρουν ήδη, ο κύριος Καραφυλλάκης έκανε μια γενναιόδωρη προσφορά στο Σύλλογο Πολυτέκνων Καλύμνου. Σε μια περίοδο που πολλοί συνάνθρωποι του υποφέρουν και έχουν δυσκολία στο να βάλουν φαγητό στο τραπέζι για τις οικογένειες τους, εκείνος πρόσφερε ένα τόνο κολοκυθάκια από την παραγωγή του για να διατεθεί στις πολύτεκνες οικογένειες του νησιού.

Απ’ ότι θυμάμαι τόσα χρόνια που είμαι μέλος του συλλόγου, είναι η πρώτη φορά που ένας ιδιώτης κάνει μια τέτοια κίνηση φιλανθρωπίας!

Κύριε Καραφυλλάκη, σας ευχαριστούμε από καρδιάς!!

-          Ένας Καλύμνιος Πολύτεκνος


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!