Κάλυμνος: Το Νησί του Παραλόγου

Η παραλογία δεν φαίνεται να έχει τέλος στο νησί του παραλόγου. Όχι μόνο από πλευράς δημοτικής Αρχής που σίγουρα έχει ξεφύγει από τα ασφαλές όρια του λογικού αλλά ακόμα και εμείς οι πολίτες δεν είμαστε και πολύ στα καλά μας τον τελευταίο καιρό.

Για να καταλάβετε γιατί εκφέρω τέτοια άποψη αρκεί να δείτε προσεκτικά το βίντεό.

Δίπλα ακριβώς στην παραλία των Βλυχαδιών, Καλύμνου μπορούν ντόπιοι και επισκέπτες στο νησί μας να θαυμάσουν την Καλύμνικη βλακεία και γαϊδουριά σε όλο τους το μεγαλείο. Δημοτικές Τουαλέτες… κλειστές και ξεχασμένες σχεδόν από τις πρώτες μέρες από την Δημοτική Αρχή.

Ούτε καν να τις μετατρέψουν και να τις ανοίξουν ώστε να χρησιμοποιούνται από τους επισκέπτες της DSC00517περιοχής για να αλλάζουν ή ακόμα καλύτερα να χρησιμοποιηθούν για τα ντους που είχαν τοποθετηθεί μέσα στην θάλασσα και που με την πρώτη κακοκαιρία του χειμώνα παρασύρθηκαν. Τα απομεινάρια τους παραμένουν πεταμένα στην άκρη του δρόμου , δίπλα στις κλειστές δημοτικές τουαλέτες και κάτω από ένα βουνό σκουπίδια που κάποιοι απολίτιστοι κάτοικοι της περιοχής έχουν πετάξει εκεί γιατί το σκουπιδοπήγαδο  του Δήμο που είναι 5 μέτρα πιο μακριά τους πέφτει μεγάλη απόσταση να διανύσουν.

Όσο για την τοποθέτηση του σκουπιδοπήγαδου από τον Δήμο και από την εταιρία που ανέλαβε το έργο, τι να πούμε. Κλείσανε την είσοδο για την μία από τις δύο τουαλέτες. Επίσης βλέπετε την καλλιτεχνική εξέδρα που φτιάξανε για να καλύψουν τον υπέργειο και όχι υπόγειο κάδο όπως και αυτός τοποθετήθηκε από τον εργολάβο. Είναι πρωτότυπο βέβαια, δεν θα το δεις αυτό πουθενά αλλού στο κόσμο! Αντιπροσωπευτικό πραγματικά της προχειρότητας με την οποία γίνονται κάποια έργα στο νησί μας και ειδικά όταν μιλάμε για μια περιοχή που καθόλου δεν ενδιαφέρει την Δημοτική Αρχή και ι και αν το Μουσείο Θαλάσσιων Ευρημάτων του κυρίου Βασάλμίδη βρίσκεται δίπλα σε όλα αυτά τα αίσχη, με μια σημαντική επισκεψημότητα από πλευράς τουριστών.

Τελικά πόσο πιο παράλογοι και γαϊδούρια μπορούμε να γίνουμε οι Καλύμνιοι, πολίτες και Δημοτική Αρχή;

- Γιώργος Ν. Λιάς ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!