Εκπαιδευτική Εκδρομή στα Αρχαία του Βαθύ

Έφτασε μάλλον η στιγμή που οι Καλύμνιοι θα αρχίσουν να ενδιαφέρονται για την αρχαία ιστορία του νησιού μας. Μας χαροποίησε ιδιαίτερα όταν μάθαμε πως το Νικηφόρειο Γυμνάσιο είχε την τύχη να πάει σε πραγματική, εκπαιδευτική εκδρομή. Επισκέφτηκαν τα μοναδικά αρχαία του ...

Βαθύ Καλύμνου και ακόμα, να έχουν ξεναγό τον αρχαιολόγο κύριο Κουτελά!

Το Βαθύ είναι μια πραγματικά πλούσια σε αρχαιολογικά ευρήματα, περιοχή του νησιού μας. Είναι σημαντικό κατά την γνώμη μας οι Καλύμνιοι  να μάθουν επιτέλους την πραγματική ιστορία του τόπου μας. Τέτοιες εκπαιδευτικές εκδρομές είναι σίγουρα μια πολύ καλή αρχή. Να συγχαρούμε λοιπόν τον Διευθυντή του 1ο Νικηφόρειου Γυμνάσιο, τον κύριο Κορφιά για την πρωτοβουλία αυτή αλλά και τον κύριο Κουτελά που αφιέρωσε λίγο χρόνο για κάτι τόσο σημαντικό. Μακάρι να είναι μόνη η αρχή και να βλέπουμε όλα τα σχολεία να ξεκινούν ένα κύκλο από τέτοιες εκπαιδευτικές εκδρομές. Ποιος ξέρει, μπορεί έτσι να ανακαλύψουμε ξανά την χαμένη μας ιστορία αλλά και τον ξεχασμένο πολιτισμό μας σαν Καλύμνιοι.

Γιώργος Ν. Λιάς


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!