Κάλυμνος, Το Κάστρο του Χωριού με .. Τελεφερίκ !

H Δημοτική Ομάδα αποφάσισε μετά από πολύ σκέψη, να πάρει μια σημαντική απόφαση. Αφού έλυσαν πρώτα όλα τα άλλα προβλήματα στο Κάστρο Χώρας (ειρωνικά το λέω), αποφάσισαν να φτιάξουν τελεφερίκ (αυτό είναι αλήθεια). Κατάφεραν και έπεισαν την 4η Εφορεία Βυζαντινών Αρχαιοτήτων για την αναγκαιότητα άμεσης παρέμβασης, έφεραν τους συντηρητές για τις –σχεδόν- κατεστραμμένες πια αγιογραφίες στα εκκλησάκια του Κάστρου, φρόντισαν και καθάρισαν το χώρο του Κάστρου...

, έλυσαν το θέμα φωτισμού στο μοναδικό μνημείο που έχουν 3 χρόνια να λειτουργήσουν, γιατί δεν ξέρει κανείς τι λυχνίες να βάλει στους προβολείς, ή γιατί δεν ξέρουν αν οι βίδες είναι δεξιόστροφες ή αριστερόστροφες μιας και δεν έχουν την μελέτη του έργου κ.α.
Έχοντας λύσει λοιπόν όλα τα παραπάνω προβλήματα προχωράνε τώρα στην μελέτη για τελεφερίκ γιατί ο δρόμος που προβλέπει η ήδη υπάρχουσα μελέτη, δεν αρκεί!
Η «λογική» σας προσέγγιση σχετικά με τα αρχαιολογικά μνημεία, μας έχει απογοητεύσει πλήρως…
Τι άλλο να πούμε. Ας σας κρίνει ο κόσμος!


Γιώργος Ν. Λιάς
Υ.Γ. Αλλά αφού θα την κάνετε την μελέτη, δεν βάζετε μέσα σ' αυτήν και την κατασκευή καζίνο ή χιονοδρομικού κέντρου.


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!