Η Γενναιοδωρία και Μεγαλοψυχία της Καλλιόπη Κουλλιά

Σήμερα ολοκληρώθηκε η διαδικασία με την οποία η κυρία Καλλιόπη Κουλλιά δώρισε στο Δήμο Καλυμνίων ένα ακίνητο στην περιοχή Χώρα Καλύμνου προκειμένου να μετατραπεί σε νηπιακό σταθμό. Ο Δήμος έχει ήδη ζητήσει από τον όμιλο Ρότα να κάνει τις σχετικές μελέτες ώστε να μπορέσει να εντάξει την δημιουργία νηπιακού σταθμού στο εν λόγο ακίνητο στο ΕΣΠΑ με τις ελπίδες ότι σύντομα θα είναι έτοιμο να παραδοθεί στην μαθητική κοινότητα και τους Καλύμνιους.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την κυρία Κουλλιά για την προσφορά της στο νησί, σε μιά τόσο δύσκολη περίοδο για όλη την Ελλάδα. Ελπίζω και πιστεύω πως θα πιάσει τόπο. Να ευχαριστήσουμε επίσης και τον Δήμο που από την πρώτη στιγμή πάλεψε για να ολοκληρωθεί η αποδοχή της δωρεάς.

- Γιώργος Ν. Λιάς


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!