Έντονη Διαμαρτυρία στο Δημοτικο Σχολείο στο Άργος, Καλύμνου

Έντονη διαμαρτυρία είχαμε σήμερα στο Άργος της Καλύμνου. Συγκεκριμένα, οι γονείς των παιδιών της πρώτης τάξης του δημοτικού σχολείου της περιοχής διαμαρτυρήθηκαν στην είδηση ότι η δασκάλα της πρώτης τάξης είχα σταλεί να αντικαταστήσει άλλη δασκάλα σε άλλο σχολείο αφήνοντας έτσι τα παιδιά στο Άργος χωρίς δασκάλα, συμφωνά πάντα με τις καταγγελίες των γονέων.  

Αναμένονται αύριο ακόμα πιο έντονες αντιδράσεις από την πλευρά των γονέων. Ας μας ενημερώσει επίσημα η υπηρεσία της πρωτοβάθμια  εκπαίδευσης ή ο διευθυντής του σχολείου να ξέρουμε τι ακριβώς συμβαίνει και ας βρεθεί μια πιο λογική και δίκαια λύση για όλους. Σε καμία περίπτωση δεν είναι σωστό για τους μαθητές αυτό που έγινε. Θέλω να πιστεύω πως πρόκειται για παρεξήγηση και όχι για διαχωρισμό σχολείων πόλεως και σχολεία χωριών ("μικρότερης σημασίας"… για κάποιους)! Έχουμε δει αρκετά σχολεία να κλείνουν με τον καιρό εξαιτίας κάτι τέτοιες λανθασμένες κινήσεις. 

-Γιώργος Ν. Λιάς

 


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!