Φωτισμός Κάστρου Χώρας … Ένα Μνημείο Στο Σκοτάδι

Κάποια στιγμή είχαν τοποθετηθεί φώτα για να αναδειχτεί αυτό το μνημείο που όμως λόγω γραφειοκρατίας, αδιαφορίας ή άλλων αιτιών, τα χαλασμένα φώτα δεν αντικαταστάθηκαν ποτέ με αποτέλεσμα τις νύχτες το Κάστρο να είναι βυθισμένο στο σκοτάδι. Την εποχή που υπήρχε η τόσο επιθυμητή επικοινωνία από τους πολίτες με τον Δήμαρχο και ένας διάλογος που φαινόταν να έχει αποτελέσματα...

ο δήμαρχος είχε εξαγγείλει ότι θα έδινε εντολή στον Διευθυντή της Τεχνικής υπηρεσίας του Δήμου για να κάνει εισήγηση αν μπορεί η υπηρεσία (2 ηλεκτρολόγοι και ένας οδηγός για όλα τα θέματα ηλεκτροφωτισμού του Δήμου) να αναλάβει αυτή την δουλειά με αυτεπιστασία, ή αν μπορεί η υπηρεσία να συντάξει μελέτη παροχής εργασίας - υπηρεσίας και κοστολόγησης της όλης δουλειάς ώστε να την αναθέσουν σε εργολάβο με την επίβλεψη του Δήμου και την πληρωμή του εργολάβου από τον Δήμο. Και όλο αυτό αφού η 4η Εφορεία Βυζαντινών Αρχαιοτήτων ήταν ανίκανη να πράξει αυτά που είναι στην αρμοδιότητα της.
Αν είδατε εσείς αυτή την μελέτη να έχει αποτέλεσμα, άλλο τόσο την είδα και εγώ. Το γιατί δεν προχώρησε όλη αυτή η διαδικασία πρέπει να ρωτήσουμε τους υπεύθυνους που αναφέρθηκαν.
Για το αν υπάρχουν χρήματα για ένα τόσο σημαντικό έργο; Υπάρχουν. Από πού; Από τόσα προγράμματα όπως το ΕΣΠΑ. Ο επίτροπος; Δικαιολογία για να μας πείσουν ότι υπάρχει άρνηση από την πλευρά του και δεν εγκρίνει χρήματα. Πολύ συχνά αναφέρεται αυτός ο επίτροπος τελευταία.
Και με όλη αυτήν την καθυστέρηση ένα στολίδι του νησιού μας μένει στο σκοτάδι. Κάτι μένει από όλη αυτή την ιστορία όμως. Υποσχέσεις που θα μείνουν μόνο υποσχέσεις. Δυστυχώς μας είχαν δοθεί κάποιες ελπίδες αλλά διαψεύστηκαν. Κρίμα.

Για αυτούς που δεν την είχαν παρακολουθήσει την συζήτηση αυτή με τον Δήμαρχο Γ. Ρούσσο και σας ενδιαφέρει το θέμα, η συζήτηση εγεινε στο παρακάτω σημείο: http://www.facebook.com/notes.php?id=109767275986&start=340&hash=a955c040bdcf1d2897d1256724346c9c#!/note.php?note_id=107445894483&comments

ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΑΡΧΕ ΚΑΙ ΚΥΡΙΑ ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ... ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ (από τον Αυγουστο του 2009) ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ!!
-Γιώργος Λιάς

 

sizitisi_fotismo_xoras_for_upload


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!