Σκουπίδια, ένα είδος που ευδοκιμεί στην Κάλυμνο.

Ήρθε η άνοιξη και ενώ αλλού οι γειτονιές είναι γεμάτες λουλούδια στην Κάλυμνο έχουμε το «προνόμιο» να είναι γεμάτες σκουπίδια. Είναι νέο είδος φυτού της οικογένειας των bellis aporrimatwn  και το βρίσκουμε όλο τον χρόνο. Είπα να αρχίσω έτσι αυτό το άρθρο για να σατιρίσω την άθλια κατάσταση στην οποία βρίσκεται όλη η Κάλυμνος...

Γειτονιές γεμάτες σκουπίδια που να σχηματίζουν βουνά, δρόμοι σε απαράδεκτη κατάσταση με τα σκουπίδια να αποτελούν μόνιμο ντεκόρ, παραλίες που όλο τον χειμώνα είναι γεμάτες από σκουπίδια, φύκια, ξύλα και δεν συμμαζεύεται.

Όπως είναι φυσικό εμείς οι κάτοικοι αυτού του νησιού ζητάμε να μάθουμε τον λόγο που αναγκαζόμαστε να ζούμε μαζί με τα σκουπίδια. Ούτε κάτοικοι τριτοκοσμικής χώρας να είμαστε.

Και αρχίζουν οι υπεύθυνοι της καθαριότητας ( της ποιας;) τις δικαιολογίες ότι χαλάνε τα απορριματοφόρα. Αποριμματοφόρα; Ποια, αυτά τα αρχαιολογικά οχήματα που ούτε για παλιοσίδερα δεν κάνουν; Που χρειάζονται αμέσως πέταμα;

Μετά μας είπαν ότι θα δώσουν την καθαριότητα σε εργολάβους. Μια πραγματικά πονεμένη ιστορία. Που φάγανε τα χρήματα και η Κάλυμνος ήταν  τα περασμένα χρόνια  όταν υπήρχαν οι εργολάβοι σε τόσο χάλια κατάσταση που ακόμα και οι ίδιοι, οι υπεύθυνοι, είχαν απογοητευτεί. Κρίμας τα τόσα χρήματα και να πεις, αν ήταν δικά τους χρήματα ας πάει στο καλό. Τα χρήματα όμως αυτά είναι ΔΙΚΑ ΜΑΣ!!! Ακούτε κύριοι... δικά μας και τα δώσατε σε συντρόφους σας. Απαράδεκτοι είστε, τι να πω.

Τώρα ακούμε ότι στα πλαίσια της νέας πολιτικής που θα ασκεί ο δήμος θα προσλάβουν γυναίκες, οι οποίες αξίζουν συγχαρητήρια για το έργο τους. Αλλά χωρίς χρήμα πώς να δουλέψουν οι γυναίκες ;

Εν κατακλείδι. Είστε απαράδεκτοι κύριοι της καθαριότητας και εσείς κύριε δήμαρχε. Παίζεται με τα χρήματα των πολιτών και δεν κάνετε τίποτα. Το νησί βρωμάει από άκρη σε άκρη και εσείς παίζετε τα πολιτικά σας παιχνίδια.

Και έτσι μας μένουν τα σκουπηδοπηγάδια, άλλη έμπνευση και αυτή αφού τα αποτελέσματα είναι τα ίδια, και οι τουρίστες μας απολαμβάνουν την θέα  των βουνών από σκουπίδια.Ένα μπράβο σας και πάλι κύριοι. Είστε άξιοι για το νησί μας .


-M.K.


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!