Παραλίες Καλύμνου.Επιτέλους πότε θα γίνει κάτι;

Η Κάλυμνος είναι ένα νησί που μπορεί να δώσει πολλά στους τουρίστες που έρχονται στο νησί αλλά και στους ντόπιους. Για να λέγεται όμως τουριστικό νησί πρέπει να πληρεί και κάποιες προυποθέσεις.Μια από αυτές είναι και οι παραλίες . Για τις παραλίες έρχονται οι τουρίστες και όχι για κανένα άλλο λόγο. Παραλίες όμως που πρέπει να είναι άξιες να φιλοξενήσουν κόσμο.

Όταν δεν γίνεται τίποτα από μεριάς δήμου ή νομαρχίας και κινδυνεύουν να εξαφανιστούν οι παραλίες τι να ζητάμε από τους τουρίστες. Όλοι μας έχουμε δει σε τι κατάσταση είναι αυτές λόγω της διάβρωσης. Αν συγκρίνουμε φωτογραφίες του παρελθόντος με το σήμερα θα απογοητευτούμε .Κάποιες παραλίες έχουν μείνει οι μισές και όπως πάει δεν θα υπάρχουν πια. Παράδειγμα οι παραλίες των Βλυχαδιών, του Καντουνιού και των Λιναριών. Το στολίδι της περιοχής του Πανόρμου.
Είχε εξαγγελθεί ένα πρόγραμμα για αυτό τον λόγο αλλά τι έγινε; Καλοκαίρι πλησιάζει,προ των πυλών είναι,οι πρώτοι τουρίστες έχουν έρθει ,αλλά ΤΙΠΟΤΑ .Αδράνεια σε όλο της το μεγαλείο. Και κάποιες δικαιολογίες ότι δεν το επιτρέπει το Λιμεναρχείο ας τα πουν σε άλλους.Σχετική συζήτηση είχε γίνει πριν από 6 μήνες μέσα από την σελίδα μας αλλά τίποτα ,κανένα αποτέλεσμα.
Ακολουθεί το σχετικό link: http://www.facebook.com/note.php?note_id=148878809483
Το θέμα της καθαριότητας είναι ένα άλλο ζήτημα. Αλλά τι να περιμένουμε. Αφού όλο το νησί βρωμάει, ποιος θα ασχοληθεί με τις παραλίες. Φύκια,ξύλα και σκουπίδια είναι το διακοσμητικό στοιχείο που επικρατεί σχεδόν όλο τον χρόνο.
Δημόσιες τουαλέτες. Που δεν υπάρχουν σε όλες τις παραλίες και ο κόσμος αναγκάζεται να τρέχει σε διάφορα καταστήματα ή στην φύση;Και εκεί που υπάρχουν η κατάσταση είναι καλύτερη;Όχι βέβαια.Αν δεν καθαρίζονται οι τουαλέτες τι να κάνει κάποιος που φοβάται μην πάθει καμιά αρρώστια ή ασφυξία από την δυσωδία;
Τελικά για να θέλουμε τουρίστες πρέπει να έχουμε και παραλίες. Παραλίες κατάλληλες για αυτό το σκοπό. Έλα όμως που δεν ισχύει αυτό το προφανές .Κάτι πρέπει να γίνει και να γίνει τώρα. Τώρα που είναι σχετικά νωρίς. Αλλιώς πάει , το χάσαμε το παιχνίδι.

- M.K.


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!