Καθαρισμό Παραλίας από Αναρριχητές και Ξένους που διαμενουν στο νησί

«Σήμερα μαζέψαμε σκουπίδια στην παραλία του Μασουριού», μας λέει ο φίλος Έρικ. Η ομάδα αποτελούταν από : έναν ντόπιο, τρεις ξένοι κάτοικοι του νησιού, πέντε Έλληνες αναρριχητές μη-Καλύμνιους και οκτώ ξένοι αναρριχητές. «Καταφέραμε και μαζέψαμε περίπου τρία κυβικά σκουπίδια. Τα σκουπίδια ήταν κυρίως ξύλα, παλέτες, καρέκλες και πάρα πολλά πλαστικά αντικείμενα.»

Η πρωτοβουλία να οργανώσουν αυτή την ομάδα και την δράση αυτή πήραν δύο Αμερικανίδες, αναρριχήτριες. Ελπίζουμε πως ο Δήμος Καλύμνου θα συνεχίσει την δική μας προσπάθεια και θα ευαισθητοποιηθεί προκειμένου να γίνει η αποκομιδή των σκουπιδιών που συγκεντρώθηκαν από την παραλία.

Ευχαριστώ το φίλε μας τον Έρικ που μας ενημέρωση για την όμορφη αυτή πρωτοβουλία. Και κυρίως ευχαριστούμε όλους όσους συμμετείχαν σ’ αυτήν την όμορφη ενέργεια δίνοντας έτσι μια άλλη εικόνα της Καλύμνου. Μια εικόνα πολιτισμού και αγάπης για το νησί αυτό!


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!