Ναυτοπροσκοποι Καλύμνου : Μιά Καλή Πράξη

Επιτέλους έχουμε και μια θετική είδηση από το πολύπαθο νησί μας. Τα παιδία έκαναν την καλή τους πράξη για το Πάσχα!! Οι πρόσκοποι Καλύμνου σε μια προσπάθεια να βοηθήσουν τους συμπολίτες μας που περνούν δύσκολα αυτό τον καιρό πήγαν και στήθηκαν έξω από τα μεγάλα Σούπερ Μάρκετ που δραστηριοποιούνται στο νησί και μαζεύανε τρόφιμα για τους άπορους.

Έτσι λοιπόν, το  Σύστημα Ναυτοπροσκόπων Καλύμνου κατάφερε το Σάββατο να μαζέψει ένα τόνο τρόφιμα! Αυτό πιστεύω πως είναι η πραγματική έννοια αυτών των ημερών. Να πούμε όλοι ένα μεγάλο μπράβο σ’ αυτά τα παιδιά και στους επικεφαλείς τους! Τα παιδιά επίσης θα θέλανε μέσα από τη σελίδα μας να ευχαριστήσουν όλους αυτούς που με την βοήθεια τους θα καταφέρουν να κάνουν αυτό το Πάσχα λίγο πιο ανθρώπινο για αυτούς που πραγματικά είχαν ανάγκη από μια βοήθεια.

Τα τρόφιμα θα μοιραστούν με την βοήθεια και επίβλεψη του Παππά Καζαβούλη.


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!