ΚΑΠΗ και Φυσιοθεραπευτίκο Κέντρο Καλύμνου ... ένα μεγάλο ερωτηματικό γύρο από την σταδιακή διάλυση

Τo τελευταίο καιρό ακούγονται πάρα πολλά παράπονα από τους ηλικιωμένους συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη τα όσα τους προσέφερναν στο παρελθόν περασμένες Δημοτικές Αρχές και οι υπάλληλοι που προσφέρουν τις πολύτιμες υπηρεσίες τους στο ΚΑΠΗ. Το προσωπικό του ΚΑΠΗ από ότι μας λένε οι ηλικιωμένοι δεν υπάρχει πια. Ρωτώντας μάθαμε πως απλά ένα μέρος από τους υπαλλήλους του ΚΑΠΗ έχουν πάει σε άλλες πιο «κυριλέ» υπηρεσίες εντός Δήμο. Αυτό καλά θα ήταν να μας διευκρινίσει η Δημοτική Αρχή.

Επίσης ακούγετε πώς ο διαθέσιμο χώρος στο χτίριο όπου στεγάζετε το ΚΑΠΗ …συρρικνώνετε. Οι παππούδες μας αρχίζουν να νοιώθουν ανεπιθύμητοι  και πως ενδεχομένως ο Δήμος να θέλει τον χώρο για άλλη χρήση. Αν είναι πραγματικά έτσι τα πράγματα τότε θα πρέπει να ντρεπόμαστε!!

Όλοι οι ηλικιωμένοι λαχταρούν για να τους κάνει κάποιες γιορτές ο Δήμος προκειμένου να τους δώσουμε και μια χαρά και λίγη σημασία. Μας μεγαλώσανε, μας σπούδασαν, μας έδωσαν τη ζωή τους και εμείς όλοι σαν Δήμος και Δημότες δεν μπορούμε να τους προσφέρουμε 5-6 γιορτές το χρόνο; Θυμάμαι παλαιότερα που γινόντουσαν αρκετές γιορτές και εκδηλώσεις για τους ηλικιωμένους μας.

Προέκυψε πρόσφατα να μάθουμε πως το φυσιοθεραπευτικό κέντρο του ΚΑΠΗ πλέον μοιάζει με μια ανάμνηση kapi_fisiotherapeftirio_copyπαλιά… ξεχασμένη! Αλήθεια τι γίνεται κύριε Δήμαρχε και Δημοτική Αρχή με το Φυσιοθεραπευτικό Κέντρο του ΚΑΠΗ που είχα φτάσει το 2002 να δέχεται 3301 επισκέψεις συμπολιτών μας. Το κέντρο αυτό ήταν μια σωματική και οικονομική ανακούφιση για πάρα πολλούς συμπολίτες μας. Πάει και αυτό; Πέτασε και αυτό όπως τόσα άλλα; Ξέραμε πως υπήρχε πρόβλημα στο παρελθόν με την έλλειψη υλικών αλλά όχι πως είχε ουσιαστικά διαλύσει ή στην καλύτερη περίπτωση να πούμε πως το φτάσατε σε σημείο υπολειτουργίας!

Θεωρώ πως είναι υποχρέωση σας κύριοι της Δημοτικής Αρχής και κυρίως ο εσείς κύριε Δήμαρχε να ξεκαθαρίσετε το τι συμβαίνει τελικά με το ΚΑΠΗ!! Αααα… και μην τα πείτε σε εμένα, ξέρω με αγνοείτε έτσι και αλλιώς, γιατί δεν αρέσουν οι αλήθειες που λέω και γίνομαι δυσάρεστος. Να δώσετε απαντήσεις στους υπόλοιπους Καλύμνιους που ενδεχομένως έχουν τις ίδιες απορίες με εμένα και απλά δεν βγαίνουν να σας τα πουν κατάμουτρα.

-          Γιώργος Ν. ΛιάςΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!