Γυρίζουν και ρίχνουν ΦΟΛΕΣ στα σκυλιά στα σπίτια!!

Κάποιο κτήνος , μη μπορώντας να βλάψε εμένα, έριξε φόλες στα σκυλιά μου. Μέσα σε μαντρωμένο χωράφι μπροστά από το σπίτι μου! Ευτυχώς χάρη στη κτηνίατρο Στεφανία Κουτσουλιέρη, καταφέραμε και το σώσαμε το σκυλάκι!  Όσο για το χτήνος που την έκανε την βρωμιά, του εύχομαι ο ίδιος να γευτεί τους ίδιους φρικτούς πόνους που ένιωσε και ο σκύλος!!

Πιστεύω πως η συγκεκριμένη επίθεση στόχευε αποκλειστικά εμένα, αφού τη φόλα την βάλανε στο δικό μου DSC00327σπίτι και όχι σε κάποιο άλλο δημόσιο ή ιδιωτικό χώρο.  Διαπιστώσαμε όμως μετά από συζήτηση με την κτηνίατρο  πως υπάρχει γενικότερο πρόβλημα με φόλες σε διάφορες περιοχές του νησιού.  Τελικά οι Καλύμνιοι φαίνεται πως για ακόμα μία φορά δείχνουμε τα φιλοζωικά αισθήματα μας και το  πολιτισμό μας.

Να έπιανε μονάχα κανένα…!!!!

-Γιώργος Ν. Λιάς


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!