Γιατί έμειναν τα σκουπίδια στους δρόμους;; Πάλι δεν προλάβατε;;

Θυμάμαι πριν από μερικούς μήνες που γινόταν τόση κουβέντα για την αναγκαιότητα των σκουπιδοπήγαδα για να ελευθερωθούν οχήματα και εργατικό δυναμικό της υπηρεσίας καθαριότητας. Με τον τρόπο αυτό θα μπορούσαν επιτέλους να αντιμετωπίσουν  της αδυναμίες της υπηρεσίας και καθαρίσουν το νησί που πνιγόταν από τα σκουπίδια!

Όταν μας τα έλεγαν όλα αυτά οι αρμόδιοι εμείς ακούγαμε αλλά σε καμιά περίπτωση δεν πειστήκαμε τόσο DSC00309smallεύκολα!  Απ’ ότι φαίνεται μέχρι στιγμής η δυσπιστία μας δικαιώνεται. Τα περισσότερα σημεία του νησιού που ήταν βρομερά παραμένουν βρομερά. Βελτίωση ουσιαστική είδαμε μονάχα σε 2-3 σημεία και αυτό εκεί που τοποθετήθηκαν οι κάδοι. Γιατί όμως δεν έχουμε δει βελτίωση και στα σημεία που ανατέθηκαν οι «απελευθερωμένες δυνάμεις» της υπηρεσίας καθαριότητας; Για να στηρίξω τα όσα λέω … δείτε τις φωτογραφίες.

Επίσης,, κύριε αρμόδιε της υπηρεσίας καθαριότητας … Όταν στα άρθρα μας δημοσιεύουμε τις επίσημες οδηγίες χρήσεως των σκουπιδοπήγαδων με σακούλες μιας χρήσης, μην βγαίνετε και κάνετε δηλώσεις ότι λέμε βλακείες και πως δεν ξέρουμε τι λέμε! Μπορεί να μην διαθέτουμε υπηρεσιακό τίτλο, καρέκλα και γραφείο ή ακόμα και τον μισθό δημόσιου υπαλλήλου που έχετε εσείς… αλλά ΒΛΑΚΕΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ!!! Ποιος ξέρει, μπορεί και να διαθέτουμε λοιπόν και μια στοιχειώδη νοημοσύνη που εσείς ίσως να μην διαθέτετε και γι ‘αυτό καταλαβαίνουμε αυτά που διαβάζουμε μέσα στις επίσημες ιστοσελίδες των εταιριών που κατασκευάζουν τα σκουπιδοπήγαδα περί «χρήσης και προδιαγραφών», ενώ εσείς αδυνατείτε να τα καταλάβετε!!  Αυτό βέβαια είναι δικό σας πρόβλημα και αυτών που σας ελέγχουν, και όχι δικό μας. Ας παραδεχτείτε το λάθος σας …!!!

Γιώργος  Ν. Λιάς


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!