Η εφημερίδα των παιδιών του 5ου Δημοτικού Σχολείου

Χάρη σ’ ένα φίλο που μας το επισήμανε και ευτυχώς μας άνοιξε τα μάτια,  ανακαλύψαμε μια πολύ όμορφη προσπάθεια των μαθητών του 5ου Δημοτικού Σχολείου (Ανάσταση)  και του δάσκαλου, Άρη Κλεισούρα .

Τα παιδιά αυτά μαζί με τον δάσκαλο τους έβγαλαν την δική τους ηλεκτρονική εφημερίδα. Κατά την δική μας γνώμη, αυτές οι δημιουργικές και όμορφες προσπάθειες των παιδιών μας και των καθηγητών που πραγματικά έχουν όρεξη και αγάπη για το λειτούργημα που υπηρετούν, πρέπει να στηρίζονται και όλοι μαζί να πούμε ένα μεγάλο μπράβο και να καμαρώσουμε για αυτήν την ομάδα! Μας θύμισαν πως τελικά υπάρχει ακόμα ελπίδα για ουσιαστική και ποιοτική παιδεία σ’ αυτήν την χώρα! Σας  παρακαλούμε λοιπόν να ρίξετε μια ματιά στην όμορφη αυτή σελίδα που δημιουργήσανε και να την  προωθήσετε. Αξίζει τον κόπο. Σας ευχαριστώ !!
Η σελίδα των παιδιών είναι : www.5kal.weebly.com

Γιώργος Ν. Λιάς


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!