Θλιβερές Εικόνες από το Σχολείο της Ψιλιανής

Ακόμα μια Θλιβερή εικόνα σχολείου!! Είχαμε υποχρέωση αφού σας δείξαμε στο προηγούμενο ρεπορτάζ, το Καρπάθειο Δημοτικό Σχολείο, να κάνουμε σήμερα ρεπορτάζ για το Σχολείο της Ψιλιανής. Το αγαπημένο μου σχολείο, όπου έζησα μερικά από τα καλύτερα μου χρόνια ως μαθητής λυκείου. Ένοιωσα πολύ έντονα συναισθήματα, λύπη, απογοήτευση, θυμό!! ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ....Γνωρίζαμε όλοι οι Καλύμνιοι από την πρώτη στιγμή που παραδόθηκε αυτό το σχολείο πως είχε αρκετά προβλήματα. Αν θυμόσαστε καλά, είχαν γίνει έντονες διαμαρτυρίες για τις ατέλειες και αστοχίες αυτού του σχολείου από τους μαθητές αλλά και από τους καθηγητές! Σε καμία περίπτωση όμως δεν άξιζε μια τέτοια αντιμετώπιση! Αντί να διεκδικούμε μαζί με τους πολιτικούς μας, που τρώγονται στα δικαστήρια και στις τηλεοπτικές εκπομπές, να επισκευαστούν αυτά τα σχολεία, προτιμάμε να τους κάνουμε πλάτες και να τους χειροκροτούμε για να παίζουν τα παιχνίδια τους!

100_1117small100_1118

 

 

 

 


Και διερωτώμαι αλήθεια. Γιατι δεν ξενάγησε κανείς τον υφυπουργό Παιδείας Γιάννη Πανάρετο στα σχολεία αυτά της Καλύμνου όταν βρισκόταν εδώ για τις εορταστικές εκδηλώσεις της 7ης Μαρτίου; Μην απαντήσετε ξέρω… είστε απορροφημένοι, να ετοιμάζετε τις απολογίες για τα δικαστήρια σας αλλά και τις δικαιολογίες για να μεταδοθούν από τα «παπαγαλάκια» σας!! Κι εσείς όλοι οι Καλύμνιοι που υπερασπίζεστε την παιδεία και τα γράμματα… που είστε; 

Γιώργος Ν. Λιάς


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!