ΕΟΡΤΗ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΑΠΟ ΕΠΑΡΧΕΙΟ ΚΑΛΥΜΝΟΥ

Στα πλαίσια της παγκόσμιας ημέρας προς τιμήν της Γυναίκας , το Επαρχείο Καλύμνου ,στο χώρο του εμπορικού επιμελητηρίου,  διοργάνωσε, ειδική εκδήλωση όπου μεταξύ των άλλων,  τίμησε και δυο γυναίκες της Καλύμνου για την συνολική τους προσφορά .

Απόφαση η οποία πάρθηκε πριν από μερικούς μήνες σε επίπεδο Επαρχιακού συμβουλίου ,για τιμητικές διακρίσεις διακεκριμένων Καλυμνίων για την γενικότερη τους πρόσφορα στην Κάλυμνο.

Πρόκειται για την κα ΚΟΥΡΟΥΝΗ ΕΥΔΟΚΙΑ (υπάλληλο του Επαρχείου στον χώρο της Πρόνοιας ),και την κα ΣΕΜΙΡΑΜΙΣ ΨΑΡΟΜΠΑ -Δημοτική σύμβουλος- για την συνολική της κοινωνική προσφορά.

Επίσης στα πλαίσια της εορτής , τιμήθηκαν και οι σχολικοί τροχονόμοι, για την καθημερινή τους προσφορά κυρίως για την προστασία που παρέχουν στα ,μικρά παιδιά.

DSC00255

DSC00262

Φωτογραφία 1: ΣΕΜΙΡΑΜΙΣ ΨΑΡΟΜΠΑ

Φωτογραφία 2: ΚΟΥΡΟΥΝΗ ΕΥΔΟΚΙΑ


Πληροφορίες: Παλμός & Φωτογραφίες: Βασιλεία Λιά


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!