Περιβαλλοντικά Συνειδητοποιημένοι Καλύμνιοι;;

Πριν μερικές μέρες είχα πάρει τα παιδάκια μου και πήγα για ένα σύντομο περίπατο στα «Δασάκι» στον Αγ. Πέτρο. Αν και η θέα ήταν πανέμορφη και οι πλαγιές των βουνών ήταν καταπράσινες και γεμάτες λουλούδια, συνάντησα την εικόνα αυτή.  ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ!! Το 2010 που θεωρητικά πια είμαστε όλοι λίγο πολύ περιβαλλοντικά συνειδητοποιημένοι , να βρίσκουμε φούρνους, ψυγεία και στρώματα πεταμένα στις πλαγιές μας και ακόμα χειρότερα, στις ελάχιστες δασικές εκτάσεις μας!!

Κάποια στιγμή πιστεύω  πως καλό θα ήταν οι αρμόδιες υπηρεσίες να κινήσουν λίγο τους μηχανισμούς τους και να προσπαθήσουν να εντοπίσουν κανένα ασυνείδητο. Δεν ξέρω πως θα το κάνει. Ίσως να μπει και κανείς στην διαδικασία μνα πάρει και κανένα αποτύπωμα. Και αν τελικά φτάσουν στον ασυνείδητο, να του τραβήξουν ένα πρόστιμο βαρβάτο. Μήπως και γίνει παράδειγμα προς αποφυγήν.

Και τώρα που το θυμήθηκα… ακόμα περιμένω μετά την προηγούμενη μου καταγγελία για παρόμοιο περιστατικό το καλοκαίρι, να πάει κάποια υπηρεσία να βγάλει τα άλλα ψυγεία κτλ από την ποταμιά στους Βοθύνους προς Βλυχάδια.  Μήπως δεν έχουμε τελικά το δικαίωμα στο καθαρό περιβάλλον οπότε να μην ζητάμε τέτοιες επεμβάσεις;

 


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!