Δημοτικό κυνοκομείο:Ανάγκη ή πολυτέλεια?

Πόσο δυσάρεστο είναι να βλέπεις αδέσποτα σκυλιά στις γειτονιές της Καλύμνου.Ζώα που κάποτε αποτελούσαν ανασπόσπαστο μέλος μιας οικογένειας να αφήνοντε για κάποιους λόγους μόνα τους στους δρόμους.

Όσο δεν είναι επιθετικά με τους ανθρώπους ή κυνηγάνε αυτοκίνητα και μηχανάκια είναι κάπως υποφερτή η κατάσταση.Τί γίνετε όμως όταν αγριεύουν και γίνοντε επικίνδυνα για τους ανθρώπους ή κατασπαράζουν οικόσιτα ζώα όπως κότες και αιγοπρόβατα? Για να σκεφτούμε τους κτηνοτρόφους που παθαίνουν ζημιά στα ζώα τους ή τους πολίτες και ιδίως τα μικρά παιδιά που κινδυνεύουν να τραυματιστούν στην προσπάθεια τους να παίξουν μαζί τους ή να τα χαιδέψουν.
Γιαυτό ο δήμος θα πρέπει σε συνεργασία με διάφορες φιλοζωικές οργανώσεις που υπάρχουν στην Κάλυμνο να μαζέψουν όλα αυτά τα ζώα σε ειδικούς χώρους όπου θα φιλοξενούντε,θα τους παρέχεται ιατρική φροντίδα  αν τυχόν είναι άρρωστα ή τραυματισμένα και θα δίνοντε προς
υιοθεσία.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!