Από σήμερα σε χρήση τα σκουπιδοπηγάδια

Πάρα πολλές φορές έχουμε καυτηριάσει την άθλια εικόνα των βουνών από σκουπίδια σε πολλές γειτονιές της Καλύμνου.Όπως φαίνεται αυτό το πρόβλημα θα λυθεί σύντομα αφού σήμερα τέθηκαν, μετά από αρκετούς μήνες,σε χρήση τα σκουπηδοπηγάδια.

Τα σκουπηδοπηγάδια είναι τεράστιοι υπόγειοι κάδοι σκουπδιών οι οποίοι μπορούν να δεχτούν μεγάλη ποσότητα απορρημάτων.Η χρήση τους είναι σχετικά εύκολη αφού ο πολίτης το μόνο που έχει να κάνει είναι να τοποθετεί τα σκουπίδια του μέσα στονκλειστό κάδο από την ειδική πόρτα που υπάρχει στο πάνω μέρος του κάδου.Εδώ βεβαίως γεννάτε το ερώτημα τι θα κάνουν οι κάτοικοι που θα πρέπει να κουβαλήσουν τα σκουπίδια τους 150-200 μέτρα μιας και οι κάδοι αυτοί είναι σε ορισμένα σημεία.Ελπίζω να μην δούμε σκουπίδια παρατημένα στους δρόμους επειδή οι πολίτες δεν θα έχουν την διάθεση να μεταφέρουν τα σκουπίδια τους μέχρι εκεί.
Με την χρήση των σκουπιδοπηγαδιών θα διευκολυνθούν και οι εργαζόμενοι της καθαριοτητας αφού έτσι θα μπορούν έγκαιρα να περισυνελέγουν τα σκουπίδια από γειτονιές όπου δεν γινόταν να  τοποθετηθούν σκουπηδοπηγάδια,λόγω ελλείψεως χώρου.
Το άδειασμα των σκουπηδοπηγαδιών θα γίνεται με την χρήση γερανού.Βεβαίως εδώ προκύπτει το ερώτημα πώς θα γίνει αυτό μιας και είναι περίπλοκη η δουλειά αυτή και μερικοί κάδοι έχουν κακώς τοποθετηθεί ανάμεσα σε δέντρα.Ποιός νους είχε την ιδέα να τα τοποθετήσουν εκεί είναι ηλίου φαεινότερο.Ακόμη θα πρέπει να αναρωτηθούμε κάθε πότε θα αδειάζουν αυτούς τους κάδους.Αφού τώρα τους πλάστικούς κάδους τους αδειάζουν 3-4 φορές την βδομάδα,πότε θα αδειάζουν τα σκουπηδοπηγάδια?Ελπίζω να μην παθαίνουν ασφυξία οι πολίτες από τη δυσοσμία γιατί τα σκουπίδια θα παραμένουν πάρα πολύ καιρό μέσα στα σκουπηδοπηγάδια.
Ας ευχηθούμε λοιπόν καλορίζικοι οι νέοι κάδοι και επιτέλους θα σταματήσουν τα σκουπηδοπηγάδια να ξεφυτρώνουν από έδαφος και να κάνουν του κεφαλιού τους!!

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!