Αποτίμηση Δράσεων του ΤοΣΠΠΑ για το έτος 2009

· Συνεργασία με το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας « ΠΑΝΟΣ ΜΥΛΩΝΑΣ» και προμήθεια έντυπου υλικού που αφορά στην πρόληψη τροχαίων ατυχημάτων. · Διανομή των παραπάνω εντύπων μέσω των τοπικών εφημερίδων ΑΡΓΩ ΤΗΣ ΚΑΛΥΜΝΟΥ, ΚΑΛΥΜΝΙΑΚΗ , ΝΗΣΙΩΤΙΚΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΚΑΙ ΠΑΛΜΟΣ ΤΗΣ ΚΑΛΥΜΝΟΥ.

· Συμμετοχή με ομάδα παιδιών στην εκδήλωση της Πρωτομαγιάς του Πολιτιστικού Συλλόγου Τελένδου, σε δράση με θέμα την καθαριότητα και το περιβάλλον γενικότερα.

· Εκτύπωση φυλλαδίων με θέματα: συμβουλές για την αντιμετώπιση του προβλήματος των ναρκωτικών- πώς μπορείτε να  διαγνώσετε πιθανή εμπλοκή μέλους της οικογένειας σας στην χρήση ναρκωτικών ουσιών, συμβουλές για τις σχέσεις σας με τα παιδιά και συμβουλές για την πρόληψη διαρρήξεων.

· Συνεργασία με την ΔΕΥΑΚ και διανομή 8000 από τα παραπάνω φυλλάδια σε 8000 νοικοκυριά μαζί με τους λογαριασμούς ύδρευσης.

· Στέγαση του ΤοΣΠΠΑ (το γραφείο του ΤοΣΠΠΑ βρίσκεται πλέον στο χώρο του Δημοτικού Ανοιχτού Θεάτρου Χώρας) και εξοπλισμός του γραφείου.

· Συμμετοχή Μελών του Συμβουλίου μαζί με ομάδα 20 παιδιών στην δενδροφύτευση της εταιρίας Vestal Group με υπεύθυνη δράσης την κ. Φανή Καβουκλή-Τρικοίλη.

· Δημιουργία τηλεοπτικών σποτ με θέματα : ναρκωτικά, πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων και καθαριότητα, τα οποία μεταδόθηκαν και από τους δυο τηλεοπτικούς σταθμούς για διάστημα δύο μηνών, με την ευγενική χορηγία του Δικηγορικού Συλλόγου Καλύμνου-Κω.

· Παρουσίαση οπτικοακουστικού υλικού για την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων και συζήτηση με τους μαθητές στο ΕΠΑΛ , στο 2ο Γυμνάσιο και στις 3 τάξεις και στο 3ο Γυμνάσιο στο Χωριό.

Υπεύθυνος για τη δράση ο κ. Θεοφάνης Σαράκης.

· Δημιουργία αυτοκόλλητων αφισών που θα τοποθετηθούν στα λεωφορεία του Δήμου, με μήνυμα σχετικό με την καθαριότητα ( «Ο τόπος σου είναι το σπίτι σου, κράτησέ τον καθαρό» ).


Πρέπει να αναφέρουμε ότι η λήξη την 30/06/2009 της θητείας του Κεντρικού Συμβουλίου, το οποίο καθοδηγεί κάθε δράση μας, με τη συνακόλουθη αδυναμία επικοινωνίας και παροχής κατευθύνσεων η οποία εξακολουθεί να υπάρχει και σήμερα καθώς και οι δύο προεκλογικές περίοδοι, δεν μας επέτρεψαν να πραγματοποιήσουμε τις δύο ημερίδες που αναφέρονται στον προγραμματισμό μας, αλλά και κάποιες επιπλέον δράσεις.


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!