Παραλίες ή Χειμερινοί Σκουπιδότοποι

Είναι εμφανέστατο πως σαν πολίτες αυτού του νησιού η Δημοτική Αρχή πιστεύω πως δεν έχουμε το δικαίωμα να θέλουμε να ζούμε σε ένα καθαρό και υγιεινό περιβάλλον.

Το παιδιά μας αναγκάζονται να ζουν με τα βουνά των σκουπιδιών που σε αρκετά σημεία της Καλύμνου κάνουν και βδομάδα να περάσουν να τα μαζέψουν αλλά τώρα πρέπει να δεχτούν πως οι παραλίες μας θα παρουσιάζουν αυτές τις εικόνες! Δεν έχουν βλέπεις το δικαίωμα να περπατήσουν ή να παίξουν στην αμμουδιά το χειμώνα!Τελικά μερικοί από εμάς φαίνεται πως είμαστε πολύ παράξενοι με τις απαιτήσεις που έχουμε. Δεν μπορούμε απλώς να αποδεχτούμε πως αυτά τα θεμελιώδες στοιχεία του πολιτισμού, σαν την καθαριότητα,  δεν μπορούμε να τα έχουμε παρά μόνο το καλοκαιράκι για να μπορούν κάτι σταφιδιασμένα εισαγόμενα κορμιά να ηλιάζονται στις αμμουδιές μας.  Για συνέλθετε μην έρθει καμιά άλλη φουσκοθαλασσιά  και σας παρασύρει και εσάς όλους μαζί με τα σκουπίδια !!!

*ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΔΕΝ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΕΣ "MIAMI BEACH" ΣΑΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΡΌΔΟ ... ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΧΤΟ!!!!

100_0942100_0940

100_0938100_0944


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!