Η Αρχαιολογία συνδέει τον Δήμαρχο Καλύμνου και εκείνος συνδέει τους ενδιαφερόμενους πολίτες!!

Παρά την όποια εκδήλωση ενδιαφέροντος από την Δημοτική Αρχή πριν μερικούς μήνες μετά από της καταγγελίες μας φαίνεται πώς το θέμα με τις αγιογραφίες που καταστρέφονται και την γενικότερη εγκατάλειψη των αρχαιολογικών μας χώρων έχει ξεχαστεί για ακόμα μια φορά! Πόσες φορές τελικά θα πρέπει να ασχοληθούμε με το θέμα προκειμένου να καταλάβει η Δημοτική Αρχή πως έχει την υποχρέωση απέναντι στους Καλύμνιους αλλά και την ίδια την ιστορία και τον πολιτισμό αυτού του νησιού, να κάνει κάτι επιτέλους!!

Θα δεχτεί έτσι απλά ο Δήμαρχος ότι μια κυρία εκεί στην αρμόδια υπηρεσία αποφασίζει να μην απαντά στο τηλέφωνο όταν της τηλεφωνεί ο Δήμαρχος Καλύμνου. Να δεχτεί έτσι απλά να του λένε πως δεν σου στέλνουμε συντηρητές γιατί δεν μας συμφέρει οικονομικά. Ούτε θα βάζουμε φύλακες να φυλάγουν τους χώρους και ας συνεχίζει η αρχαιοκαπηλία με αμείωτο ρυθμό! Ούτε φωτισμό πια δεν δικαιούμαστε, και μου έρχεστε μετά εμένα και μου το παίζετε πρεσβευτές του πολιτισμού; Ούτε να καθαρίσουμε τους ίδιους τους αρχαιολογικούς μας χώρους δεν μας αφήνουν αλλά και δεν το κάνουν και οι αρμόδιοι!

Τελικά που το πάτε όλοι σας, Δημοτική Αρχή… 4η Εφορεία Βυζαντινών Αρχαιοτήτων… Υπουργείο Πολιτισμού;  Μέχρι εδώ έχω δει μια Δημοτική Αρχή που αδιαφορεί ή που φοβάται να συγκρουστεί με μια διαλυμένη 4η Εφορεία Βυζαντινών Αρχαιοτήτων αλλά προτιμάει να παίζει πολιτικά παιχνιδάκι με την αντιπολίτευση και με τους εργολάβους. Ένα Υπουργείο Πολιτισμού που δίνει λεφτά για γλέντια αλλά δεν δίνει λεφτά για να σωθεί κανένα αρχαίο μνημείο!! Είστε ανεύθυνοι και άχρηστοι όλοι!!! Οι αγιογραφίες ειδικά δεν θα περιμένουν άλλη μια τετραετία!! Οπότε κάντε κάτι σήμερα αλλιώς στον επόμενο προϋπολογισμό σας να υπολογίσετε κονδύλι ειδικό για σκούπες και φαράσια για να μαζέψετε τις αγιογραφίες από κάτω!!!

Γιατί έχω την εντύπωση Δήμαρχε πως σε έχουν συνδεμένο;  Είχατε άλλη επικοινωνία με την αρχαιολογία μετά από τις επιστολές που ανταλλάξατε προ μηνών ή συνδέσατε και εμάς; Σε περίπτωση που έχετε ξεχάσει για ποιό πράγμα μιλάω, δείτε τα βίντεο ....


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!