Ο ψεύτικος κόσμος των Μ.Μ.Ε, εκμαυλίζει, διαμορφώνει πρότυπα και συνειδήσεις!!!

Τι ωραία θα ήταν η πραγματικότητα, αν όλα όσα αναφέρονται από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης ήταν αληθινά, αλλά και τι μουντή και γκρίζα θα ήταν η πραγματικότητα, αν στηριζόμασταν στα ακούσματα γνωστών και μη εξαιρετέων «δημοσιογράφων», για να διαμορφώσουμε την εικόνα μας από την πραγματικότητα και τα δρώμενα του νησιού μας.

Πολύπλευρος και σημαντικός ο ρόλος των ΜΜΕ. Κανείς δεν αντιλέγει ότι η εκφερόμενη άποψη όλων μας είναι υποκειμενική. Μόνο που ξεχνάμε το ηθικό μέρος. Ξεχνάμε ότι, η νεολαία μας έχει ανάγκη από ηθικές αξίες. Ξεχνάμε ότι, οι άνθρωποι που βρίσκονται «μπροστά» και εκφέρουν δημόσιο λόγο, όπως οι πολιτικοί και οι δημοσιογράφοι, έχουν καθήκον με τη στάση τους να αποτελούν παράδειγμα τόσο με τη ζωή τους όσο και με το ήθος τους.
Δεν μπορούν να μειώνουν την προσωπικότητα των πολιτών που θέλουν να εκφραστούν, δεν μπορούν να ασκούν ψυχολογική βία, δεν μπορούν να προσβάλουν και να μειώνουν όσους έχουν αντίθετη άποψη από αυτούς, δεν μπορούν και να δίνουν αξία σε ασημαντότητες, δεν μπορούν να σπιλώνουν την τιμή και την αξιοπρέπεια απλών συμπολιτών μας, δεν μπορούν να χειρίζονται ανθρώπους σαν μαριονέτες για να μπορέσουν αν περάσουν τα δικά θέλω και τα δικά τους πρέπει.
Είναι πρωτοφανές αυτό το φαινόμενο. Να υπάρχουν δημοσιογράφοι που καταρρίπτουν κάθε έννοια δεοντολογίας κάθε αντικειμενικότητας μόνο και μόνο γιατί εξαρτώνται από τους εργοδότες τους, οι οποίοι είναι οι κατέχοντες της τοπικής εξουσία. Αλλοίμονο εάν η απεικόνιση της πραγματικότητας πρέπει να ταιριάζει με τη δική τους. Είναι απίστευτο ένα ζεύγος δημοσιογράφων, όταν γίνονται φερέφωνα, πόσο αλλοιώνουν την πραγματικότητα. Τι ειρωνεία! Όλα στο νησί μας βρίσκονται στο πιο καλό δρόμο, όλος ο κόσμος είναι σε δρόμο αισιοδοξίας, σε δρόμο ευτυχίας. Όλοι οι υπόλοιποι πολίτες που έχουν λόγο αντίθετο από αυτούς είναι μίζεροι, κακόβουλοι, απαισιόδοξοι και όλα τα συναφή που θέλει αυτό το δημοσιογραφικό Team να περάσει στο κόσμο.
Γιατί κύριοι αυτό το χάϊδεμα προς την εξουσία; Γιατί εμμένετε σε αυτή την τόσο προσφιλή τακτική; Δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι που να συμβάλλουν στο δέσιμο της κοινωνίας μας και να λειτουργούμε ενωτικά; Η απλά αυτή η τακτική του διαίρει και βασίλευε συμφέρει, για να διατηρούμε την ομάδα αναφοράς συσπειρωμένη και να αποσιωπούνται τα «του οίκου μας».

Πηγή: Καλυμνος Ωρα Μηδέν
http://www.facebook.com/pages/-/114098041806?v=wall#/notes/-/-/218955761627

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!