ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΚΑΛΥΜΝΙΑΚΩΝ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΩΝ Πρόσκληση Δήμαρχου προς πάσα ενδιαφερόμενο

Χαιρόμαστε ιδιαίτερο που οι ενέργειες και πρωτοβουλίες μας σχετικά με τις αρχαιότητες του νησιού μας που βρίσκονται στο Βρετανικό Μουσείο σταθήκανε  αφορμή και ερέθισμα να δει ο Δήμος Καλύμνου την σημασία και την ανάγκη να ασχοληθεί πολύ πιο σοβαρά και πια δραστήρια με το θέμα «Αρχαιοτήτων της Καλύμνου». Το σίγουρο είναι πως η ομάδα της «Φωνής του Καλύμνιου» θα λάβει ενεργά μέρος σ’ αυτήν την προσπάθεια του Δήμο Καλύμνου εάν το επιθυμεί και ο Δήμος.


ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΚΑΛΥΜΝΙΑΚΩΝ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΩΝ
Πρόσκληση Δήμαρχου προς πάσα ενδιαφερόμενο.
Με επιστολή προς όλους τους ενδιαφερόμενους ,ο δήμαρχος απευθύνει πρόσκληση και Προκειμένου να ξεκινήσει μια προσπάθεια καταγραφής και τεκμηρίωσης των ΚΑΛΥΜΝΙΑΚΩΝ αρχαιοτήτων που βρίσκονται σε Μουσεία εκτός Καλυμνου, τόσο εντός όσο και εκτός Ελλάδας και εν συνεχεία ανάπτυξης συστηματικής δράσης για τον επαναπατρισμό τους στην Κάλυμνο, την πρόθεση του δήμου Καλυμνίων να συγκροτηθεί μια επιτροπή που θα ασχοληθεί με το θέμα εισηγητικά προς τον Δήμαρχο και το Δημοτικό Συμβούλιο.
Τελική ημερομηνία υποδοχής πρόκλησης του /τις κάθε ενδιαφερόμενου η 31/12/09. Αναλυτικά η πρόσκληση του δημάρχου αναφέρει. :

ΘΕΜΑ ;ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΚΑΛΥΜΝΙΑΚΩΝ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΩΝ ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΜΝΟ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ –ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ
Προκειμένου να ξεκινήσει μια προσπάθεια καταγραφής και τεκμηρίωσης των ΚΑΛΥΜΝΙΑΚΩΝ αρχαιοτήτων που βρίσκονται σε Μουσεία εκτός Καλυμνου, τόσο εντός όσο και εκτός Ελλάδας και εν συνεχεία ανάπτυξης συστηματικής δράσης για τον επαναπατρισμό τους στην Κάλυμνο, ανακοινώνουμε την πρόθεση μας να συγκροτήσουμε μια επιτροπή που θα ασχοληθεί με το θέμα εισηγητικά προς τον Δήμαρχο και το Δημοτικό Συμβούλιο.
Παρακαλούμε λοιπόν κάθε Καλύμνιο και κάθε Καλύμνια η` φίλο η` φίλη της Καλυμνου που θέλει να συμμετάσχει με οποιαδήποτε τρόπο σε αυτή την προσπάθεια να μας γνωστοποιήσει στέλνοντας μας σχετικό e-mail στην διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ως προθεσμία υποδοχής της σχετικής εκδήλωσης ενδιαφέροντος του καθενός ορίζουμε την 31/1209.
Η παρούσα πρόσκληση απευθύνεται και στους υπάλληλους του Δήμου και των Ν.Π του.
Η παρούσα πρόσκληση δεν απευθύνεται προς τους δημοτικούς σύμβουλους δεδομένου ότι θα ακολουθήσει σχετική συζήτηση στο δημοτικό συμβούλιο όπου και θα παρθούν σχετικές αποφάσεις και θα οριστούν οι εκπρόσωποι των δημοτικών παρατάξεων και της δημοτικής αρχής.


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!