Το Καλύμνικο Σπίτι - The Kalymnian House

Το ΚΑΛΥΜΝΙΚΟ ΣΠΙΤΙ είναι μία ιδιωτική προσπάθεια για την διατήρηση και την προβολή του Καλύμνικου τρόπου ζωής του περασμένου αιώνα !Έχοντας ξοδέψει πάρα πολλά σε χρόνο και πόρους, η κυρία Φανερωμένη Σκυλλά κατάφερε να συγκεντρώσει αυτά τα αντικείμενα από όλο το νησί της Καλύμνου , να καταγράψει ιστορίες , εμπειρίες , γνώση και να τα παρουσιάζει στα λιγοστά τετρ. μέτρα του σπιτιού της.

Ο στόχος ήταν να παρουσιάσει την ζωντανη ιστορία του παραδοσιακού σπιτιού, τις κύριες καθημερινές δραστηριότητες, κοινωνικά γεγονότα και φυσικά την επική ζωή του Καλύμνιου σφουγγαρά! Το παραδοσιακο Καλύμνικο σπίτι θα το βρείτε στο δρόμο για τον Άγιο Σάββα στην περιοχή Βοθύνοι . ΤΗΛ. 22430 51635 .

"KALYMNIKO SPITI" (Kalymnian house) is an individual effort to preserve and promote the Kalymnian traditional way of life in the last century !
Spending lots of time and resources , Mrs Faneromeni Skylla achieved to collect these items from all over the island of Kalymnos , to record stories , experiences , knowledge and present them in the very few sq. meters of her house. The aim was to create a living history of the traditional house , significant daily activities ,social events and ofcourse the epical Kalymnian sponge diver!
The traditional Kalymnian House is situated on your way to Agios Savvas monastery , at Vothini area. TEL. 22430 51635 .

5986073

**Η περιγραφή καθώς και οι φωτογραφίες είναι από την σελίδα : http://kalymnikospiti.weebly.com/

ΔΕΙΤΕ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΣ:ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!