Η ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΠΙΝΑΚΟΘΗΚΗ ΤΗΣ ΚΑΛΥΜΝΟΥ…

Οι 3 αίθουσες που βρίσκονται στο Ι.Ν του Αγίου ΣΑΒΒΑ πέρασαν από «σαράντα κύματα»... έμειναν στάσιμες για αρκετά χρόνια λόγω έλλειψης χρημάτων. Τη μία από αυτές, τη συνεδριακή, την ολοκλήρωσε ο σημερινός μητροπολίτης κ. Παΐσιος, ενώ και τις άλλες 2 εναπομείναντες μέσα από τις διάφορες οικονομικές ενισχύσεις προς τον Ι.Ν. του Αγίου Σάββα. ... Σήμερα όλα είναι έτοιμα


Σύμφωνα με πληροφορίες η αίθουσα του συνεδρίων, συνδυάζοντας τα χαρακτηριστικά και το περιεχόμενο της πινακοθήκης, θα αποτελέσει κέντρο πνευματικής ζωής και καλλιτεχνική εστίας.

Στην αίθουσα πινακοθήκης θα τοποθετηθούν περισσότεροι από 50 πινάκες του αείμνηστου Καλύμνιου ζωγράφου ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΜΑΓΚΟΥ.

Πίνακες τους οποίους δώρισε η σύζυγος του αείμνηστου ζωγράφου κα ΑΝΝΑ ΜΑΓΚΟΥ.
Τέλος ιδιαίτερη σημασία έχει το γεγονός ότι επιτέλους μαζί με το καλλιτεχνικό έργο του μεγάλου Καλύμνιου ζωγράφου, και η Κάλυμνος, θα έχει επιτέλους μια σύγχρονη Πινακοθήκη (και όχι μόνο), αφού παρ’ όλες τις πολλές πολιτικές υποσχέσεις του παρελθόντος αυτό δεν έγινε ποτέ κατορθωτό.
Ευτυχώς δηλαδή που ανέλαβε πρωτοβουλία η Μητρόπολη και δημιουργήθηκαν αυτές οι σύγχρονες αίθουσες ,ειδάλλως…

Απολαύστε μερικές φωτογραφίες από την νέα πινακοθήκη στον Αγ. Σάββα …τραβηγμένες κατά της τελευταίος προετοιμασίες για τα εγκαίνια της!

Ευχαριστούμε το φίλο μας και Αρχιτέκτονα του έργου αυτού, Θεόδωρο Γιαβάση για τις φωτογραφίες από τις ετοιμασίες των εγκαινίων της πινακοθήκης!!

DSC01938

DSC01939

DSC01942

DSC01946

DSC01940

DSC01945

DSC01943

 


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!