Συζήτηση μεταξύ δύο φίλων για την νεολαία σήμερα:

Η αλήθεια είναι πως από την πρώτη στιγμή που είδα τους νέους να χαίρονται για την ευκαιρία που τους δόθηκε να αναλάβουν το μέλλον όλων μας ήμουν επιφυλακτικός.  Αρχικά και εμένα με κυρίεψε μια χαρά και γεννήθηκε μέσα μου μια ελπίδα για την νεολαία μας και για εμάς!!

Η αλήθεια όμως είναι τελείως διαφορετική. Η σημερινή νεολαία συμβαδίζει με την εποχή και η εποχή δεν είναι για αγώνες!!  Η εποχή είναι για καφεδάκι, σπορτίφ ντύσιμο, χρέη στην τράπεζα και χαρτζιλίκι από τον μπαμπά και την μαμά. Για ψωμοτύρι στο στόμα έχουν το, «Σιγά μην βγάλω εγώ το φίδι από την τρύπα»!!

Και όμως φίλε μου, δεν πρέπει να απογοητεύεσαι! Μπορεί να είναι δύσκολος καιρός για πρίγκιπες αλλά είμαι σίγουρος, πρίγκιπες υπάρχουν έστω και αν είναι 2-3 μόνο αυτοί!!


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!