Τελικά τι έγινε με το ψήφισμα του Σύλλόγου ΥΔΝΑ;;

Τελικά στην Κάλυμνο με τόσους φίλους του περιβάλλοντος και με μια Δημοτική Αρχή που «σκίζετε» για το περιβάλλον…. Μπορεί κάποιος να μου πει τι έγινε με το ψήφισα αυτό του Συλλόγου ΥΔΝΑ; ΨΗΦΙΣΜΑ για τις ιχθυοκαλλιέργειες και της φρίκης του λατομείου στην Κάλυμνο Όχι άλλη ανοχή στις βίαιες προς το περιβάλλον επιχειρηματικές δραστηριότητες Αναγκαιότητα η απαίτηση του ISO 14001

Ο ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ "ΥΔΝΑ", μέλος του Ελληνικού και Διεθνούς Δικτύου "Φίλοι της Φύσης" καταδικάζει την ασελγή συμπεριφορά προς το περιβάλλον και την καταστροφή του φυσικού πλούτου του νησιού από μεμονωμένα επιχειρηματικά συμφέροντα.
Όχι άλλη αμεριμνησία εκ μέρους, των αρμοδίων με το πρόσχημα της συμβολής αυτών των επιχειρήσεων στην τοπική οικονομία.
Με απόλυτο σεβασμό στην ανάγκη της εργασιακής απασχόλησης των συνανθρώπων μας, όπως επίσης και στην κάθε ήπια επιχειρηματική πρωτοβουλία που συμβάλλει στην ανάπτυξη, την οικονομική και κοινωνική ευημερία, πιστεύουμε ότι επιβάλλεται άμεση παρέμβαση όχι ασφαλώς για την κατάργηση της κάθε τέτοιου τύπου δραστηριότητας, αλλά για την προσαρμογή της στο πρότυπο της βιώσιμης και ανηφορικής ανάπτυξης σύμφωνα και προς τις αρχές που κατοχυρώνει το ISO 14001.
Ας συμβαδίσουμε επιτέλους με ότι ακολουθείται σε κάθε Ευρωπαϊκή χώρα, με σημαντικά οφέλη για τον άνθρωπο, το περιβάλλον, αλλά και Βιώσιμη επιχειρηματικότητα.
Έτσι λοιπόν επείγει να πούμε ΝΑΙ στην ιχθυοκαλλιέργεια με μέτρο στην Κάλυμνο, εννοώντας αποκλειστικά και μόνον την βιώσιμη ιχθυοκαλλιέργεια.
ΝΑΙ στην δυνατότητα προμήθειας των απαραίτητων για την οικοδόμηση στην Κάλυμνο υλικών, αλλά όχι με την ισχύουσα αυθάδεια προς την φύση και την παραγκώνιση της ανθρώπινης υγείας. Επείγουσα ανάγκη παύσης και παρέμβασης για την αποκατάσταση της φρίκης του σημερινού λατομείου στην καρδιά της πόλης της Καλύμνου.
Ζητούμε από το Δίκτυο να στηρίξει το αίτημά μας και μέσα από τους επιστημονικούς συνεργάτες που διαθέτει να υπάρξει ο απαραίτητος επιστημονικός σχεδιασμός για την υποκατάσταση των μεθόδων ιχθυοκαλλιέργειας και παραγωγής οικοδομικών υλικών.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!