ΔΕΝΔΡΟΦΥΤΕΥΣΗ ΑΠΟ VESTAL GROUP SKOUBOURDIS Μεγάλη συμμετοχή του κόσμου, φυτεύτηκαν 1800 δέντρα.

ΔΕΝΔΡΟΦΥΤΕΥΣΗ ΑΠΟ VESTAL GROUP SKOUBOURDIS Μεγάλη η συμμετοχή του κόσμου, φυτεύτηκαν περίπου 1800 δενδρύλλια . Με μεγάλη επιτυχία στέφθηκε η δενδροφυτευση που διοργάνωσε η VESTAL GROUP SKOUBOURDIS στις εγκαταταστασεις του ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΥ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ στην περιοχή Γιαναχωραφα όπου δενδροφυτευτηκαν 1800 περίπου δενδρύλλια διαφόρων ειδών.

Εξίσου μεγάλη ήταν και η συμμέτοχη του κόσμου του νησιού μας ,όπου συμμετείχαν φορείς όπως το σώμα οδηγισμου,οι πρόσκοποι ,κατηχητικά σχολεία, συμπατριώτες μας διαφόρων ηλικιών, παιδιά κ.α. υπολογίζεται ότι η συμμετοχή ξεπέρασε τα 800 άτομα.
Μάλιστα για την πραγματοποίηση της δενδροφυτευσης ,η VESTAL GROUP SKOUBOURDIS επιστρατεύτευσε και λεωφορεία του πρακτορείου «ΜΑΓΚΟΥ ΤΟΥΡΣ» για όσους θέλησαν μα μεταφερθούν στις εγκαταστάσεις του ΒΙΟ ΚΑΛ.
Κατά την διάρκεια της δενδροφυτευσης από την VESTAL GROUP SKOUBOURDIS μοιράστηκαν διαφημιστικά μπλουζάκια ,καπέλα και λαχνοί όπου 4 νικητές θα κερδίσουν προϊόντα της εταιρείας .
Με κεντρικό σύνθημα «ΑΣ ΜΕΤΑΤΡΕΨΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΕΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΣΚΕΨΕΙΣ ΣΕ ΠΡΑΞΗ. ΑΣ ΑΦΙΕΡΩΣΟΥΜΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΥΣΗ» και στα πλαίσια της προώθησης του πνεύματος της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης σε συνεργασία με τις σχολικές κοινότητες του νησιού και άλλων φορέων αλλά και κινούμενη στα πλαίσια έτσι ώστε να αυξηθεί όσον περισσότερο η συμμετοχική διαδικασία και η προώθηση του πνεύματος προστασίας και ανάδειξης του περιβάλλοντος η εταιρεία του νησιού μας πραγματοποίησε την δενδροφυτευση στην περιοχή όπου βρίσκεται ο ΒΙΟ.ΚΑΛ. σε συνεργασία με την γεωπόνο του δήμου.
Περίπου 1800 δενδρύλλια διαφόρων ειδών(πικροδάφνες ,ακακιες,πευκα ,βελανιδιές κ.α) φυτεύτηκαν στην περιοχή(εσωτερικά και εξωτερικά του ΒΙΟΚΑΛ) ,και η συμμετοχή ήταν θα λέγαμε μεγαλύτερη από οποιαδήποτε πρόβλεψη, μάλιστα στο γεγονός αυτό σημαντικό βαθμό βοηθείας έπαιξαν και οι άριστες καιρικές συνθήκες.
Ως προς την μεγάλη προσέλευση του κόσμου ένας εκ τον διοργανωτών ο κ Ν.Σκουμπουρδης εντυπωσιασμένος όντως από την προσέλευση του κόσμου-μεταξύ άλλων - δήλωσε «Δεν περιμέναμε τέτοια συμμετοχή από τον κόσμο ,και ευχαριστούμε πολύ τον κόσμο που προσήλθε για την δενδροφυτευση»
Σειρά φυσικά έχει τώρα και η ΔΕΥΑΚ ,όπου τις ανήκει ο χώρος και θα πρέπει να πάρει μέτρα προφύλαξης του χώρου και να τοποθετήσει συρματοπλέγματα και ότι άλλο θεωρείται αναγκαίο έτσι ώστε να προφυλαχθούν από διάφορες «εισβολές» αιγοπροβάτων,αλλα και να τοποθετήσει αντλίες ποτίσματος των δενδρυλλίων από τον ΒΙΟ.ΚΑΛ.
Σύμφωνα με πληροφορίες και άλλες εταιρείες του νησιού μας προγραμματίζουν παρόμοιες ενέργειες. .
Σημαντική όντως πρωτοβουλία ,αφού όπως όλοι μας γνωρίζουμε στο νησί μας ,οι περιοχές που έχουν έστω και λίγες εστίες πράσινου είναι ελάχιστες εως καθόλου. Φυσικά αυτή η κατάσταση επιδεινώθηκε και με τις πρόσφατες φωτιές σε πολλές περιοχές .Επίσης να αναφέρουμε ότι και το Επαρχείο κατά την διάρκεια της άνοιξης και σε συνεργασία με σχολεία και λύκεια του νησιού μας πραγματοποίησε δενδροφυτευση σε πρώτη φάση 1000 περίπου διάφορων ειδών δενδρυλλίων. Σύντομα θα πραγματοποιηθεί και η δεύτερη φάση.

Πηγή:
n100000073762116_7142

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!